19 Ağustos 2014 Salı

Yeni Çıkan / Çıkacak Olan Kitaplar

Kitabın Adı: Hep Seni Bekledim
Yazarın Adı: Jennifer L. Armentrout
Yayınevi: DEXPlus

Bazı şeyler beklemeye değer…
Beş sene önce bir partide Avery Morganstenin tüm hayatı değişti. Evden çok uzakta bir üniversite, şimdi her şeyi geride bırakmak için harika bir fırsat. Tek yapması gereken, derslere zamanında girmek, sol bileğindeki bilekliği asla çıkarmamak, dikkatleri üzerine çekmemek ve belki de bir iki arkadaş edinmek. İhtiyacı olmayan tek şey ise, ince ince planladığı hayatını alt üst edecek bir erkeğin radarına girmekti.

Çoksatan Lux ve Melez Sözleşmeleri serisinin yazarı Jennifer L. Armentrouttan yepyeni bir aşk hikâyesi!Çıktığı gün kitap satış listelerini sarsan ve Forbes dergisine kapak konusu olan Hep Seni Bekledimi elinizden bırakamayacaksınız.





Kitabın Adı: Tutuşma
Yazarın Adı: Julianna Baggott
Yayınevi: DEX

Onları yalanlarından mahrum bırakırsan kendilerini yok ederler. Willux'un ölümü ve Partridge'in Pürler'in başına geçmesiyle Kubbe'nin dışındaki kül ve dumanın arasında ilk kez umut yeşermeye başlıyor. Dışarısı ve içerisi arasında nihayet eşitlik sağlanacak, Willux'un yalanları açığa çıkacak, bir devrim olacaktı. Ancak gücü elde tutmak, kazanmak kadar kolay değildir ve hatta çoğu zaman güç, temeli yalanlar üstüne atılmış bir inşaattan ibarettir. Partridge'in yeni görevi hayal ettiğinden çok daha karmaşık ve tehlikeli olacak. Kubbe'nin içinde iktidar mücadelesi sürerken dışarıda Pressia, Bradwell, El Capitan, Helmud ve diğerleri Evveliyat'a dair ipuçlarının peşinden gitmeye devam ediyor ve yaşam mücadelelerini sürdürüyorlar. Ya Kubbe bu savaşlarında onların arkasında olacak ya da Pressia'nın üvey kardeşine olan inancı boşa çıkacak ve Partridge bir Willux olduğunu gösterecek. Eski mütte? kler düşmana dönüşürken dünyanın kaderi şimdi eskisinden de belirsiz. İnsanlık bir kez daha kıyımı ve vahşeti mi seçecek yoksa yıkıntının küllerinden kendine yeni bir dünya mı kuracak? Pür ve Füzyon'dan sonra Tutuşma ile dünyanın kaderi son kez belirleniyor.
"Şaşırtıcı ve unutulmaz."


Kitabın Adı: Aşka Var Mısın?
Yazarın Adı: Natasha Boyd
Yayınevi: Yabancı Yayınları


"Eğer geleceğimde olacağını bilseydim, tamamen farklı bir yaşam seçerdim." ?

...kokusunu derin derin içime çektim. Sonra ağzımı kulağına yaklaştırdım. "Eğer farklı bir yaşam seçseydin, beni hiçbir zaman bulamazdın."

Sorumlulukları ve kendine olan güvensizliğiyle boğuşan, güneyli bir genç kız... ?Her şeyini kaybedebileceği son skandalından kaçan, Hollywood'un en gözde megastarı...?Onları sonsuza dek değiştirecek, tesadüfi bir karşılaşma, imkânsız bir birliktelik ve masalsı bir aşk hikâyesi...


Kitabın Adı: En Karanlık Fısıltı
Yazarın Adı: Gena Showalter
Yayınevi: Pegasus Yayınları

Kendisinden kaçan ölümsüz bir kadın Ve onu yok edebilecek, baştan çıkarıcı bir savaşçı...

Ölümsüz savaşçı Sabin, içindeki şüphe iblisi yüzünden bütün sevgililerinin, elinden kayıp gitmesini izlemek zorunda kalmıştır. Tek hedefi zafer kazanmak olan Karanlığın Efendisi, bu nedenle zamanını yatak odası yerine savaş alanında geçirmektedir… ta ki utangaç Gwendolyn'le tanışana dek. Güzel kadını gördüğü ilk andan itibaren daha fazlasını istemiştir.

Kendisi de ölümsüz olan Gwen karanlık yanını uyandırmayacak, nazik bir insana âşık olacağını düşünmüştür hep. Fakat Sabin onu tutsaklıktan kurtardığında aşka karşı açtıkları savaşın, Pandora'nın kutusunu ele geçirmek için düşmanlarına karşı verdikleri mücadeleden çok daha tehlikeli olduğunu göreceklerdir…


Kitabın Adı: Gece Yarısından Sonra
Yazar: Tess Gerritsen
Yayınevi: Martı Yayınları

Herkes onun, o İse gerçeğİn peşindeydi…

Bir gece yarısı Sarah Fontaine, yaklaşan tehlikenin habercisiymiş gibi çalan telefonun sesiyle uyanır ve bir kadının alabileceği en kötü haberi alır: Henüz iki aydır evli olduğu Geoffrey Fontaine, Berlin'de bir otel odasında çıkan yangında ölü bulunmuştur.

Bu olayın acı olduğu kadar tuhaf bir yanı vardır; 
Sarah kocasının Berlin'de değil, Londra'da olduğunu sanıyordur.

Aldığı haberle yıkılan ve kocasının öldüğüne inanmayan genç kadın, ipuçlarının peşinden gitmek üzere Amerika'dan Avrupa'ya uzanan tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Bu macerada kendisini karmaşık bir casusluk ağının ortasında bulan Sarah, kocasıyla ilgili gerçeklere ulaşabilecek midir?



2 yorum:

  1. Karanlık fısıltının ilk üç kitabı var ben de okumaya başlasam mı ki O.O

    YanıtlaSil

Yorum için teşekkürler..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...