16 Ağustos 2014 Cumartesi

Maya Banks - Sıcak (Breathless #1) || Kitap Yorumu



Orijinal Adı: Rush
Türkçe Adı: Sıcak
Seri: Breathless #1
Yazar: Maya Banks
Çevirmen: Yeliz Kahraman
Sayfa Sayısı: 460
Basım Yılı: 2013
Dili: Türkçe
Yayınevi: Epsilon Yayınları
Tür: Erotik, BDSM, Romans
Satın Almak İçin: D&R* | Oku Oku
Kitap D&R'ın 9.90 indiriminde.



Gabe, Jace ve Ash: Ülkenin en varlıklı ve güçlü erkekleri. İstedikleri her şeyi elde etmeye alışkınlar. Hemen her şeyi. Gabe'in en büyük hayali ise onun için yasak elma olan bir kadınla fantezi yaşamak. Şimdi o yasak elma yeterince olgunlaşmış durumda...

Gabe Hamilton, Mia Crestwell'i otelin açılışında gördüğünde, aklından geçenler yüzünden cehenneme gideceğini biliyordu. Ne de olsa, Mia onun en yakın arkadaşının kardeşiydi. Ama artık küçük değildi. Gabe de arzularını hayata geçirmek için çok uzun süre beklemişti.
Mia'ya ilk gençlik günlerinden beri ilgi duymuş, onunla ilgili hayaller kurmuştu. Kendisi ondan on dört yaş büyükse ne olmuştu yani? Mia ise onu erişilmez biri olarak görüyor ama bu adama duyduğu tutkudan kurtulamıyordu.
Gabe onu kendi dünyasına çektiğinde, Mia bu adam ve talepleri hakkında bilmediği çok şey olduğunu keşfedecekti. Yoğun ve tutkulu ilişkileri ikisinin de beklemediği bir yolda ilerleyebilir, belki ihanete bile açık olabilirdi.

Aslında bu kitaba yorum yapmayacaktım ama sadece sonuna saygımdan yazıyorum yani :P Öncelikle söylemeliyim ki kitabı kendi türünden ayıran hiçbir yanı yok. Bu aynılık beni türü ne olursa olsun sıkıyor. Ama eğlenceli bir şeyler okumak, yaz sıcağında sizi bunaltmayacak bir şeyler bakıyorsanız bu kitap sizlik. Kitapta beni en çok rahatsız eden şey ise inanılmaz fazla yazım yanlışının olmasıydı. Gerçekten hiç mi kontrol etmeden yayınlandı çok merak ediyorum. Neyse gelelim kitabımızın konusuna;


Fotoğrafta gördüğünüz gibi bu kitabı Bir Kitap Delisi ile beraber okuduk tabi o benden çok çok önce bitirdi ve yakın zamanda onun bloğunda da yorumunu bulacaksınız.

Mia küçük yaşta ailesini kaybetmiş ve abisinin himayesinde büyümüş bir kızdır. Ve abisinin iki can arkadaşı Ash & Gabe ile. Ash onun için abisi gibi olsa da Gabe her zaman başka oldu Mia için. Genç kızlığında pembe düşlerini ve tabi ki fantezilerini kaplayan ulaşılmaz, imkansız bir hedefti Gabe için. İçten içe duyduğu sevginin asla karşılık bulamayacağından emindi. 
Gabe ise mutsuz bir evlilik geçirmiş, tam bir iş bağımlısı bir adamdır. Mia'ya olan ilgisini kendine bile itiraf edemez taa ki o balo gecesine kadar. Abisinin davetli olduğu baloya ona sürpriz yapmak için herkesten habersiz giden Mia orda abisi yerine Gabe ile karşılaşır. Gabe, Mia'yı gördüğünde artık onun Jace'in küçük kardeşi Mia olmadığını farkeder. O artık genç ve güzel bir kadın olmuştur. Gabe, Mia ile dans eder ve onu eve göndererek ertesi günü ofisine çağırır. Ve ertesi gün ofiste yapılacak görüşme Gabe ile Mia'nın ilişkilerini bambaşka bir yola sokacaktır. 
Mia için en zoru bu ilişkiyi abisi Jace'den saklamak olacaktır.
Kitabın sonuna denk Gabe'in sahiplenici tavırlarını ve onun kimseye açmadığı kalbini yavaş yavaş Mia'ya açışını okuyoruz. Gabe, Mia'ya beraberliklerini artık Jace söyleme kararı alıyor ancak o gece yaşanan beni şoktan şoka sürükleyen olay sonrası her şey tepetakla geliyor.
Bundan sonrası kitabı okunur kılıyor diyebilirim. Sonu suratımda aptal bir gülümseme yarattı : )
Ancak çok AŞIRI yerler vardı ki. Bunu almadan önce göz önünde bulundurmanızı öneririm.

Dipnot: Serinin ikinci kitabı ATEŞ adı ile satışta bilginize.
Bu yorum bana yetmedi başka görüşler istiyorum diyorsanız sizi Nihan'ın bloğuna alalım. Tık tık.


2 yorum:

  1. Hazır sen de ilk kitabı bitirmişken ikinciye mi başlasak? :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oluuuuuuuuuuuuuuur. Onu beraber okucaz zaten^^

      Sil

Yorum için teşekkürler..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...